Vi hjelper deg med å finne best ATV-forsikring

ATV-forsikring - forsikring til firehjuling

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Velg forsikringer
Velg minst 1 alternativ

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Vis flere forsikringer

Hvis du eier og kjører ATV, eller firhjuling som den også kalles, gjør du lurt i å kikke på en ATV-forsikring. Når man befinner seg på veien og beveger seg i trafikken er det mange uforutsette hendelser som kan oppstå. Hvis du forsikrer deg i forkant trenger du ikke å bekymre deg.

For å skaffe den beste ATV-forsikringen til dine behov er det imidlertid viktig at du vet hva du skal se etter. Her går vi gjennom hvordan du velger best mulig ATV-forsikring – samt hvordan du får mye forsikring for pengene.

Hva er ATV-forsikring?

En ATV-forsikring er enkelt og greit en forsikring spesielt laget for å dekke firhjulingen din. Den kan sammenlignes med en bilforsikring, motorsykkelforsikring eller annen forsikring til kjøretøy.

Det er noe variasjon i hvordan ATV-forsikring struktureres blant de forskjellige tilbyderne av denne forsikringstypen. Noen tilbyr egne ATV-forsikringer, mens andre har dette liggende som et alternativ under sin MC-forsikring.

For at du skal finne den beste ATV-forsikringen til ditt bruk blir det viktig at du tenker litt gjennom behovene dine. Du bør også se på ting som modell, pris og alder på ATV-en din når du skal velge forsikring til den.

Hvorfor trenger du ATV-forsikring?

En ATV-forsikring har i hovedsak to formål. Det første er et rent økonomisk et. Når du forsikrer ATV-en din sikrer du deg mot store økonomiske problemer dersom noe skulle skje med firhjulingen.

Som med alle andre kjøretøy er reparasjoner på ATV kostbare – og kan også ta en del tid. Men en god forsikring på plass slipper du denne økonomiske bekymringen. Da vil forsikringsselskapet dekke eventuelle skader på firhjulingen.

Det andre formålet handler om den ekstra sikkerheten du får til deg selv når du tegner ATV-forsikring. Disse inkluderer eksempelvis både veihjelp og ansvarsforsikring, som medfører at du og de du ferdes rundt på veien er trygge.

Dekningsnivåer på ATV-forsikring

Det er vanlig at forsikringer til kjøretøy har forskjellige dekningsnivåer. Disse er gjerne delt opp i tre eller fire, der man får kjøpt ansvarsforsikring (lovpålagt), delkasko og kasko. Hvilken forsikringsdekning du bør velge vil avhenge av ATV-ens verdi opp mot forsikringspremien.

Kasko er den dyreste og beste ATV-forsikringen, som dekker et større utvalg av potensielle hendelser. Dette kan derfor være et godt valg for deg som har en kostbar firhjuling hvor reparasjoner vil bli dyre.

Har du på den annen side en gammel og forholdsvis billig firhjuling er det ingen grunn til å betale store månedsbeløp i forsikringspremie. Husk alltid på å sjekke vilkårene på forsikringen opp mot alderen på ATV-en din, og gjør en kost/nytte-vurdering av hva du får dekket.

Bruk en anbudsside til å skaffe billig ATV-forsikring

For å skaffe en god og billig forsikring til ATV bør du bruke en anbudsside som forsikre.matkasse.com. Vi gjør leteprosessen enkel og grei, slik at du slipper å bruke tid på å sile gjennom en rekke forsikringstilbud.

Her legger du inn informasjon om deg selv og ATV-forsikringen du ønsker, så sender vi søknaden din ut på anbud. I retur mottar du gode og kompetitive tilbud på ATV-forsikring. Tjenesten er både uforpliktende og gratis å bruke, og gir deg god oversikt over alternativene dine.

På jakt etter en ny ATV-forsikring til firhjulingen? Send inn søknaden din på anbud i dag.