Vi hjelper deg med å finne best tilhengerforsikring

Forsikring av tilhenger

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Velg forsikringer
Velg minst 1 alternativ

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Vis flere forsikringer

Eier du tilhenger til båt, varer eller hest? Akkurat som andre eiendeler som ferdes i trafikken er det en god idé å se på muligheten for en skikkelig tilhengerforsikring. Dette kan spare deg for trasige utgifter dersom du skulle være så uheldig at du får en skade på tilhengeren din.

Hva er en tilhengerforsikring?

En tilhengerforsikring er enkelt og greit en forsikring som dekker tilhengeren din mot uforutsette hendelser. I og med at tilhengeren anses som ekstrautstyr til bilen dekkes den av bilens ansvarsforsikring. Men denne dekningen erstatter ingen skader på selve tilhengeren.

Forsikringen til tilhengeren gjelder både dersom tilhengeren står parkert og om den beveger seg på veien. Altså er du sikret mot alle typer uhell og slipper å dekke dyre reparasjonskostnader på tilhengeren fra egen lomme.

Selv om det kanskje oppleves som litt for mye av det gode å skaffe en egen forsikring til tilhengeren trenger det ikke å være noen dårlig idé. Som oftest er denne forsikringen forholdsvis billig i forhold til hva du kan få dekket ved skade.

Hvorfor bør du skaffe tilhengerforsikring?

Denne økonomiske sikkerheten er selvfølgelig den største grunnen til å skaffe seg en god tilhengerforsikring. Den sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for utgifter i forbindelse med at tilhengeren har blitt ødelagt.

Det er alltid kjipt å måtte ordne opp i skader på kjøretøy eller utstyr til kjøretøy. Med en egen tilhengerforsikring kan du føle deg helt trygg på at forsikringsselskapet vil hjelpe deg dersom noe uventet skulle skje.

En forsikring av denne typen handler i bunn og grunn om å ta godt vare på investeringen tilhengeren har vært. Når du ikke trenger å bekymre deg for verken selve skaden eller det økonomiske oppgjøret kan du ferdes trygt i trafikken med tilhengeren din.

Forskjellige dekninger på tilhengerforsikring

Det er mulig å velge forskjellige dekningstyper på en tilhengerforsikring. Her er det lurt å gjøre en vurdering av forsikringspremien opp mot hva du er villig til å dekke tilhengeren med. Som på alle andre forsikringer er dette alltid en balansegang mellom kost/nytte på avtalen du tegner for.

Allikevel kan du regne med følgende typer dekning på tilhengerforsikringen:

  • brann
  • tyveri eller forsøk på tyveri
  • hærverk
  • sammenstøt
  • velting
  • utforkjøring
  • veihjelp

Altså sørger denne typen forsikring for omfattende dekning og hjelp dersom noe skulle skje med tilhengeren din. Men hvordan skaffer du deg dette billigst mulig?

Fordeler med å bruke en anbudsside til tilhengerforsikring

På forsikre.matkasse.com sender vi søknaden din om tilhengerforsikring ut på anbud til våre samarbeidspartnere. Disse utarbeider kompetitive tilbud og du får det beste utvalget i retur. Dette er en enkel måte å skaffe seg god oversikt på.

Fordi forsikringsselskapene vet at de konkurrerer om deg slipper du langtekkelig leting på markedet etter den beste avtalen. Samarbeidspartnerne våre gir deg det beste tilbudet mulig i første omgang av søknadsprosessen.

Anbudstjenesten er både gratis og uforpliktende å bruke. Hvis du er på utkikk etter en tilhengerforsikring bør du sende inn søknaden din nå.