Vi hjelper deg med å finne best verdisakforsikring

Verdisakforsikring

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Velg forsikringer
Velg minst 1 alternativ

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Vis flere forsikringer

Har du noen eiendeler hjemme hos deg som du er spesielt glad i? Eller kanskje et maleri eller en kunstgjenstand verdt mange tusen kroner? Hvis du har spesielle ting i hus eller leilighet kan det være lurt å se på muligheten for å skaffe seg verdisakforsikring.

Hva er verdisakforsikring?

Når du skaffer deg innboforsikring sikrer du eiendelene dine, totalt sett, mot uforutsette hendelser. Problemet er bare det at innboforsikring har en øvre grense for hvor mye som erstattes. Dersom du har noe spesielt dyrt eller verdifullt hjemme kan det hende innboforsikringen ikke vil være nok.

Da er det lurt å se på tilbud på verdisakforsikring. Dette er forsikringer som tegnes spesielt for enkeltting av spesielt høy verdi. Typiske ting som kan gå under en verdisakforsikring er kunst, dyre møbler, eller kostbare smykker.

Poenget med denne forsikringen er at de verdifulle eiendelene dine har en egen forsikring – som dekker det fulle beløpet det vil koste deg å erstatte dem. Men er det ikke litt ekstremt å skaffe verdisakforsikring for vanlige privatpersoner?

Derfor trenger du verdisakforsikring

Det er ikke bare rike mennesker i stor villaer som trenger verdisakforsikring. En stor andel nordmenn har i alle fall én eiendel i hjemmet som er verdt mye penger. Det kan være et arvestykke, et maleri, eller et møblement. Slike ting har også som oftest en stor sentimental verdi.

Da blir det enda mer frustrerende dersom noe skulle skje med gjenstanden. Og selv om man ikke kan erstatte et arvestykke eller et maleri er det i alle fall godt å vite at man får økonomisk erstatning for det. Altså gir denne forsikringstypen deg en trygghet i form av at du ikke trenger å bekymre deg for penger når det kommer til verdigjenstanden din.

Dersom denne kan erstattes på et eller annet vis vil verdisakforsikringen også gi en emosjonell sikkerhet. Da vet du i alle fall at hvis noe skal skje finnes det potensielt en mulighet for å gjenskape tingen som er gått tapt.

Slik skaffer du best verdisakforsikring for deg

For å skaffe best mulig verdisakforsikring trenger du først og fremst kvitteringen på gjenstanden din – eller en autorisert takst. Forsikringsselskapene vil be om dette når du skal tegne forsikringen for å være sikre på gjenstandens verdi.

Nest etter dette skaffer du den beste verdisakforsikringen ved å gjøre deg godt kjent med markedet. Forsikringsselskapene gjennomfører individuelle risikoanalyser når du søker om verdisakforsikring. Altså gjelder det å finne det selskapet som anser akkurat din gjenstand med lavest mulig risiko. Da vil forsikringspremien din bli billigere.

Bruk en anbudsside til å skaffe verdisakforsikring

Dette kan imidlertid være en tidkrevende oppgave. Med alle forsikringsaktørene vi har på markedet i dag vil mange oppleve det som utfordrende å finne en god forsikring uten at det tar mye tid. Her kan forsikre.matkasse.com hjelpe deg.

Vi samarbeider med en rekke forsikringsselskaper i Norge og sender søknaden din ut på anbud. Det er gratis og uforpliktende å bruke tjenesten vår – og du mottar i løpet av kort tid gode og kompetitive tilbud på verdisakforsikring.

Leter du etter en god verdisakforsikring? Send inn søknaden din på anbud i dag og få mest mulig ut av markedskonkurransen.