Sameieforsikring

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Velg forsikringer
Velg minst 1 alternativ

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Vis flere forsikringer

Hvilke forsikringer burde en bedrift ha?

Som bedriftseier så har du et ansvar for å forsikre bedriften din og bedriftens ansatte. Man vet aldri hva som skjer og en forsikring er jo nettopp din sikkerhet for å vite at uansett hva som skjer så er din bedrift og dine ansatte trygge.

Her er forsikringene du trenger:

Nedenfor har vi oppsummert noen av forsikringene din bedrift burde ha i orden.

Yrkesskadeforsikring for dine ansatte:

Uansett hvordan tjenester eller produkter dine bedrift tilbyr så er det viktig at din bedrift har sikret dine ansatte. En yrkesskade forsikring gjør at dine ansatte er trygge hvis de skader seg på jobb, blir syke som følge av jobben eller andre forhold som skjer i arbeidstiden.

Du som bedriftseier kan ikke velge om dine ansatte skal ha yrkesskadeforsikring eller ikke. Dette er lovpålagt og et krav dersom du har ansatte.

Varelagerforsikring

Stadig flere bedrifter satser på netthandel og lignende. Med en forsikring på ditt varelager så kan din bedrift være sikker på dine varer er sikret mot brann, vann og tyveri. Det finnes ganske mange triste historier om bedrifter som har mistet varelageret og ikke har hatt forsikring. Dette er et «must» for alle som har et varelager av verdi.

Sykeforsikring

Dette er en forsikring som stadig blir mer populært for bedrifter å tilby sine ansatte. Grunnen er ganske enkelt at køene på norske sykehus og hos spesialisthelsetjenesten er blitt lange. Med en privat sykeforsikring så kan man få time på dagen og dermed blir man gjerne frisk raskere. For bedrifter med nøkkelpersonell så er dette viktig for å kunne sikre kompetanse.

Reiseforsikring

Om du har ansatte som reiser så er det viktig å ha en god reiseforsikring. For veldig mange bedrifter så er dette med reiseforsikring og reiseplanlegging et felles produkt. Det betyr at man kan få reiseforsikring og reisebyrå i det samme produktet.

Du kan innhente gratis tilbud på reiseforsikring for din bedrift her!

Finansielle forsikringer

Det er veldig opplagt for veldig mange bedrifter at de trenger overnevnte forsikringer men det er noen forsikringer som veldig mange bedrifter ikke vet at de trenger. En av disse typene forsikring er penger, penger er den beste forsikringen. Penger som regel enkelt å få tilgang til når man ikke trenger dem men vanskelig å få tilgang på når man faktisk trenger dem.

Når du vurderer hvilken forsikring du burde velge så bør du derfor samtidig sjekke muligheten for å få en slags kapitalforsikring. Dette kan være i form av en åpen kredittlinje eller en kassekreditt. Det kan nemlig være gull verdt når det skjer noe uforutsett og bedriften trenger penger.

Hvis man har en åpen kredittlinje så har plutselig bedriften større handlingsrom dersom det oppstår noe uforutsett som forsikringen ikke dekker. Dette er på en måte «økonomisjefen» sin forsikring.

Hvordan innhenter jeg tilbud på forsikringer?

Veldig mange bedrifter innhenter ikke tilbud på forsikringer, de bare velger et selskap. Gjerne det samme selskapet som tilbyr bedriftsbanken de bruker eller kanskje forsikringsselskapet de bruker privat. Dette er en veldig stor tabbe fordi det er store forskjeller i prisen på forsikringer. Vi anbefaler at alle som skal ha tilbud på en forsikring benytter seg en anbudstjeneste, akkurat en slik som vi i forsikre.matkasse.com tilbyr. Det er enkelt og du får hjelp til å innhente de beste prisene på forsikring.

Om du allerede har en bedrift med forsikringer så kan du bruke oss. Vi hjelper gjerne med å sjekke at du har fått en god pris. Det er helt gratis å benytte vår tjeneste og ikke minst så er det helt uforpliktende!