SMB-bedriftsforsikring

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Velg forsikringer
Velg minst 1 alternativ

Samle dine forsikringer -
få rabatt!

Tjenesten er gratis helt uforpliktende!
Leveres av forsikre.matkasse.com

Vis flere forsikringer

Bedriftsforsikring for små og mellomstore bedrifter

Det er ikke til å stikke under en stol at penger brukt på forsikring er penger godt brukt. Nordmenn er generelt ganske flinke til å forsikre seg i privatlivet, både med syke- og reiseforsikring. Men det er svært viktig å huske på forsikring også i bedriftslivet. Dette gjelder spesielt for små og mellomstore bedrifter. I disse kan risken ved å ikke ha forsikring potensielt være enorm. Med mindre dere har en god egenkapital til å dekke eventuelle uheldige situasjoner sitter dere fort i klemma uten bedriftsforsikring.

Hva dekker en bedriftsforsikring?

Bedriftsforsikringer dekker ideelt sett alle uforutsette utgifter som følge av uhell, uventede situasjoner og lignende ting i en bedrift. Disse forsikringene skreddersys som oftest til den individuelle bedriftens behov. Allikevel omfatter bedriftsforsikringer i hovedsak dekning innen kategoriene:

For deg som har liten eller mellomstor bedrift vil det sannsynligvis være mest aktuelt å skaffe seg forsikring med dekning for en eller flere av de fem første kategoriene. Innen person kan man eksempelvis få forsikringsdekning for yrkesskade, fritidsulykke og reise, for å nevne noen. Ansvarsforsikring dekker det juridiske erstatningsansvaret til selskapet, og er en essensiell forsikring å ha for små og mellomstore bedrifter. Motor- og kjøretøy-forsikring kan dekke biler, storbiler og arbeidsmaskiner og er spesielt praktisk for bedrifter som utfører bygningsarbeid eller lignende.

Hvorfor trenger små og mellomstore bedrifter forsikring?

I små og mellomstore bedrifter er det ofte veldig mye på spill hvis noe går galt i driften. Med mindre dere har en betydelig omsetning eller høy egenkapital kan uhell eller uventede situasjoner koste dyre dommer. Blir dere stående i en juridisk tvist, for eksempel, vil utgiftene til advokat fort komme på mange ti tusen kroner.

Med en ansvarsforsikring som del av bedriftsforsikringen deres trenger dere ikke å uroe dere i slike tilfeller. Driver dere med bygg- eller anleggsarbeid og en av de ansatte kommer utfor en ulykke er det godt å vite at dere er dekket. Det kan kanskje virke som en kjip fast utgift å måtte betale for bedriftsforsikring. Imidlertid er det viktig å gjøre en realistisk vurdering av hva eventuelle uhell kan komme til å koste dere. Da blir det fort tydelig hvor mye den riktige bedriftsforsikringen kan spare dere for.

Bedriftsforsikringer som er spesielt tilrettelagt små og mellomstore bedrifter

Det finnes et godt utvalg av forsikringsselskaper i Norge som spesialiserer seg på forsikring til små og mellomstore bedrifter. Dersom dere er ute etter en god forsikring er det definitivt lurt å starte med disse selskapene. Her vil dere få god hjelp til å skreddersy forsikringen slik at den dekker behovene deres. Og fordi slike selskaper kun jobber med forsikring til mindre bedrifter vil de også ha mye kompetanse på hvilke dekninger som er viktigst.

Dette er en god måte å spare penger på. Det er tross alt ingen grunn til å betale for forsikringsdekning dere aldri kommer til å bruke. Nemi Forsikring tilbyr en rekke forsikringer spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter. Her har dere muligheten til å skreddersy bedriftsforsikringen deres med de dekningene som trengs. Også SMB Tjenester AS spesialiserer seg på forsikring til små og mellomstore bedrifter. Dette selskapet har stort fokus på at bedriften deres skal spare penger på forsikring.

Hvilken forsikring er best til små og mellomstore bedrifter?

Når dere skal velge bedriftsforsikring bør dere alltid begynne med å kartlegge hvilke behov dere har. Da vil det bli lettere å sile ut hvilke bedriftsforsikringer som er aktuelle for dere. I tillegg vil dialogen med potensielle forsikringsselskaper bli enklere.

Hvis dere kommer til forhandlingsbordet med en ferdig utarbeidet oversikt kan dere være tydelige på hva dere trenger. Den beste forsikringen til små og mellomstore bedrifter vil altså avhenge helt av hvilke behov den enkelte bedriften har. Men pris i relasjon til dekning vil selvfølgelig ha stor innvirkning på hvor god en forsikring er. Og hvis dere vet i forkant hva dere trenger kan dere gjøre en grundigere vurdering av hvilke tilbud som er best.

Bruk en anbudsside for å skaffe deg riktig bedriftsforsikring

Det er mye penger å spare på å finne riktig forsikring til bedriften din. Men fordi det finnes så utrolig mange tilbydere av forsikring til små og mellomstore bedrifter er oppgaven tidkrevende. Her på forsikre.matkasse.com tar det kun 2 minutter å fylle ut et anbudsskjema.

Vi sender informasjonen deres ut til en rekke forskjellige selskaper og kommer tilbake med de beste tilbudene. Da er mye av jobben med å finne riktig bedriftsforsikring allerede gjort. Og dere kan føle dere trygge på at dere sitter igjen med den beste forsikringen til deres bedrift.